StarrikeVäx med Ymer

Väx med Ymer

Dags att gasa på i höst! Satsa på ett skrivbord värt namnet. Du sitter eller står - med ett enda tryck på reglaget. När barnen växer, eller du längtar efter att stå upp, är Starrikes nya skrivbordsserie lösningen. Fram till skolstarten har vi dessutom fina öppningserbjudandet ST20%. Spana in våra modeller.

Perfekt storlek

Starrike, Ymer

Skrivbordet Ymer är dessutom bland de lättaste på marknaden. Lättplacerat och smidigt. Storleken med en toppskiva på 1000×600 mm är vald för att passa in perfekt i ett barnrum eller kanske arbetsrum. För när tonåringen hemma växer med rasande fart behövs det en annan höjd på skrivbordet. Dessutom kanske det är dags att du gör något åt träsmaken i stussen efter några timmar vid hemmakontoret.

Behoven skiftar. Ymer löser problemen. Minskar risken för värk och dålig arbetsställning. Tillåter dig att växa, helt enkelt. Med handreglaget hittar du enkelt rätt ergonomisk höjd.

Välj modell eller skräddarsy din egen

Starrike

Vi har tagit fram tio varianter i ett första steg. Toppskivorna i trä eller färg, med tydlig trästruktur i kanten och följsamt slipade ytor. Som en blinkning mot skogen som växande kraft. Under sitter ett kvalitetsstativ med Y-ben i metall från Swedstyle från Vaggeryd. Skrivborden kombinerar trä och metall, med strama benvinklar och lätt rundade träskivor, som ger ett lugn och harmoni över Ymer.

Men, du måste inte ta standard. Eftersom vi tillverkar borden i egen fabrik kan vi ta fram skräddarsydda träskivor. Helt efter ditt behov och smak. Du kanske söker en ruffigare stil, eller har ett väldigt konkret önskemål om ett särskilt material på toppskivan. Bara fråga oss.

"Ett skrivbord med växtkraft"

Toppskivan lyfter

Våra träskivor bearbetas i fabriken med omsorg. Swedstyles Y-formade ben ger skrivborden karaktär och får toppskivan att lyfta. I dubbel bemärkelse: Både designmässigt och funktionellt. Y-stativet är gasdrivet och kan höjas och sänkas tusentals gånger. Gasdriften gör det inte heller beroende av närhet till en elkontakt, utan skrivbordet kan ställas vart som helst.

Tillverkning i Småland

Starrike, egen tillverkning

Skrivbordsskivorna finns än så länge i vitpigmenterad björkplywood eller infärgad svart björkplywood, samt i några utvalda linoleumskivor. Linoleum är särskilt reptåligt och har en matt yta som är lätt att göra ren. Dessutom är linoleum i huvudsak tillverkat av miljövänliga material. Y-benen finns i färgerna vit och svart.

Starrike och Swedstyle från Vaggeryd står tillsammans för kvalitet, hållbarhet och långsiktigt värde. Möbler som håller över tid. All vår tillverkning sker i fabriker i Småland. Vi finns bara några kilometer från varandra. Utan långa transporter som sliter på miljön. I priset du betalar ingår dessutom frakten från vår fabrik till dig. Packat och klart. Enkelt att montera när det landar hos dig.

Tryggt val

Starrike

Handlar du av Starrike kan du vara säker på att få skrivbord med hög kvalitet. Vi har tillverkning i egna fabriker. När det gäller benstativen samarbetar vi med Swedstyle som tillverkar kvalitetsstativ till skrivbord och bord. Detta ger dig en särskild trygghet. Vi finns nära dig vilket ger väldigt korta transporter. Bra för miljön. Bra för alla.

Fakta om Ymer

Ymer #1

Skrivbordsskiva i vitpigmenterat kryssfanér och klarlack. Skiva 1000x600x18 mm. Benstativ vitt.

Ymer #2

Skrivbordsskiva i vitpigmenterat kryssfanér och klarlack. Skiva 1000x600x18 mm. Benstativ svart.

Ymer #3

Skrivbordsskiva i svart infärgad kryssfanér och klarlack. Skiva 1000x600x18 mm. Benstativ vitt.

Ymer #4

Skrivbordsskiva i svart infärgad kryssfanér och klarlack. Skiva 1000x600x18 mm. Benstativ svart.

Ymer #5

Skrivbordsskiva i linoleum Olive. Skiva 1000x600x20 mm. Benstativ vitt.

Ymer #6

Skrivbordsskiva i linoleum Olive. Skiva 1000x600x20 mm. Benstativ svart.

Ymer #7

Skrivbordsskiva i linoleum Mushroom. Skiva 1000x600x20 mm. Benstativ vitt.

Ymer #8

Skrivbordsskiva i linoleum Mushroom. Skiva 1000x600x20 mm. Benstativ svart.

Ymer #9

Skrivbordsskiva i linoleum Smokey Blue. Skiva 1000x600x20 mm. Benstativ vitt.

Ymer #10

Skrivbordsskiva i linoleum Smokey Blue. Skiva 1000x600x20 mm. Benstativ svart.

Läs mer och beställ Ymer

Vi har tagit fram tio varianter i ett första steg – Ymer #1-10. Du hittar fyra av dom nedan. Resterande hittar du i vår shop.

Ja, jag vill veta mer!

Vill du veta mer om skrivborden Ymer? Kanske är du en arkitekt eller ett företag som har frågor. Hör av dig till oss så hör vi av oss till dig.

Du har inga produkter i varukorgen.

Ymer, höj- och sänkbart skrivbord

Väx med Ymer – ett skrivbord med växtkraft

Lagom till sommaren 2024 lanserar vi ett av marknadens lättaste höj- och sänkbara skrivbord.

Läs mer