StarrikeOm oss

Om oss

Där skogen öppnar upp i sluttande ängsmark och enstaka gårdar - där ligger Starrike.

Starrike

I hjärtat av möbelriket i Vaggeryd. Alldeles intill vår metallfabrik. Här samsas skog och djur med hantverk och industri. Så har det sett ut i många år. Inte långt bort finns även vårt snickeri. Här har vår dröm blivit verklighet. En dröm som föddes för många år sedan.

Vår mission. Vårt uppdrag.

Vi vill skapa möbler för gemenskap. I hemmets olika rum. För livets olika skeenden. För studentlägenheten, för tvåan i stan och senare kanske för husdrömmen på landet.

Flexibla möbler – helst oerhört lätta att montera. Utan komplicerade verktyg och mängder av skruv. De ska vara lätta att montera, plocka upp och ned. Förändra. Möbler som kan användas på olika sätt. Dessutom har vi stora möjligheter att skräddarsy och måttanpassa möblerna efter dina önskemål. Hemmets ytor kanske inte räcker till för våra storlekar. Eller så vill ni tänka större. Då kan vi erbjuda specialmått.

Starrike handlar också om hållbarhet och kvalitet. Att vi tar ansvar för vår tillverkning och miljön. Att vi arbetar på ett schyst sätt. Grundbulten är vår djupt rotade kunskap inom tillverkning. Den sitter i våra händer och väggar. Starrikes möbler tillverkas helt och hållet i egna fabriker. Direkt hem till dig.

Genom detta vill vi skapa möbler och inredning som skapar ett mervärde för dig, möbler som håller över tid och är gjorda i äkta material. Möbler som är vackra för ögat och blir allt vackrare ju äldre de blir. Egentligen inget konstig. Egentligen en självklarhet. Möbler för livet. Möbler för gemenskap.

Vi tar ansvar för tillverkningen och miljön. Vi tar ansvar för framtiden.

Du har inga produkter i varukorgen.

Ymer, höj- och sänkbart skrivbord

Väx med Ymer – ett skrivbord med växtkraft

Lagom till sommaren 2024 lanserar vi ett av marknadens lättaste höj- och sänkbara skrivbord.

Läs mer